idezet_top

 

Szeretné, ha végre nem csak a számlákkal találkozna, hanem a tanácsadójával is? Hívjon, írjon, nálunk az Ügyfél az első. 

idezet_bottom

 

Könyvviteli szolgáltatás

KönyvvitelSuperior szolgáltatás csomagunkat azoknak a kis és középvállalkozásoknak ajánljuk, akik számviteli teendőiket teljes egészében szeretnék „belső munkatárs komforttal” kiszervezni.

 

Csomagunk az alábbi könyvelői és számviteli tanácsadói feladatok ellátását tartalmazza:

 • számviteli politika elkészítése (magyar és idegen nyelven)

 • könyvvezetés

 • éves beszámoló összeállítása (magyar és idegen nyelven)

 • számlarend, egyéb a beszámoló összeállításához szükséges szabály­zatok elkészítése, karbantartása

 • könyvviteli nyilvántartásokban szerep­lő adatok elemzése (magyar és idegen nyelven)

 • gazdasági döntéseket megalapozó következtetések levonása (magyar és idegen nyelven)

   

Mivel nyújt többet szolgáltatás csomagunk, mint egy „klasszikus” könyvelés?

 

 • Több éves könyvelési rutinunk mellett, multinacionális cégeknél szerzett könyvvizsgálati tapasztalatunk révén magas szintű elemzőkészségre tettünk szert. Különböző iparági ismeretekkel rendelkezünk, melyek lehetővé teszik Ügyfeleink gyors és hatékony kiszolgálását.

 

 • Ügyfeleink információs igényeinek megfelelően elkészítjük időszakonkénti elemzéseinket, melyeket számvitelben nem jártas vezetőknek, tulajdonosoknak röviden bemutatunk, felmerülő kérdéseikre személyesen válaszolunk.

   

A felmerülő számviteli, adózási problémákról Ügyfeleinket haladéktalanul tájékoztatjuk, melyekre megoldási javaslatokat mutatunk be, megvilágítva azok előnyeit, hátrányait.

 

BlogONis

2017-03-08

Mobilitás célú lakhatási támogatás

Az SZJA törvény 2017.01.01-től hatályos rendelkezései a mobilitás célú lakhatási támogatásokról, szigorú feltételek és adminisztrációs kötelezettségek teljesítése esetén a munkáltatók által adómentesen adható juttatási forma lehetőségét kínálják. A juttatást megelőzően körültekintően kell eljárni.

2016-07-17

Cafetréria 2017

A legtöbb munkavállalót érintő juttatások a helyi bérlet és az Erzsébet utalvány is kikerül a kedvezményes adózás mellett adható tételek közül, az utóbbi korlátozás nélkül adható viszont az eddigi 34,51 százalékos adózás helyett 2017 évben már 49,98 százalék közterhet kell a munkáltatóknak fizetniük, ha megtartják ezeket a cafeteria elemeket. Balajthy Brigitta rávilágít a legfontosabb változásokra.

2016-02-07

Telefon használat adóterhei 2016

A vállalkozások működéséhez nélkülözhetetlen, hogy rendelkezzenek telefonos elérhetőségekkel, legyen ez akár „vonalas” vagy mobil telefon elérhetőség. Aki azt gondolja, hogy a telefon számla nettó összege jelenti a vállalkozás teljes telefon költségét és a felszámított áfa teljes mértékben levonható, annak szomorú hírünk van ez attól függ, de jellemzően NEM. A felmerülő adóterhekkel kapcsolatosan foglaljuk össze a legfontosabb tudnivalókat.

Oldal tetejére