idezet_top

 

Végelszámolás elegánsan és gyorsan! Bízza ránk a végelszámolás koordinálását és mi átvállaljuk ezzel kapcsolatos minden nehézségét!

idezet_bottom

 

Végelszámolás

A vállalkozások életében eljöhet az a pillanat, amikor a tevékenységet a tulajdonosok be kívánják fejezni. Hogyan tehetik meg ezt hatékonyan és kellő körültekintéssel? Szakmailag felkészült és tapasztalt tanácsadókkal. A végelszámolás komplexen igényel jogi, számviteli, adózási, üzletviteli ismereteket és tapasztalatokat. Szinte minden esetben a vállalkozások a végelszámolást lezáró beszámoló, bevallások benyújtását követően számíthatnak egy több évet érintő, esetleg átfogó adóellenőrzésre.

 

Segítünk a végelszámolás idő és feladat ütemtervének elkészítésében, támogatjuk a végelszámolót munkája során. Vállaljuk a számviteli teendők elkészítését, illetve támogatjuk a már megbízott könyvelő munkáját. Ha az ön jogászának nincs gyakorlata ilyen területen, szívesen ajánljuk figyelmébe együttműködő partnerünket. Így a végelszámolás teljes időtartama alatt az információk áramlását a folyamatos kommunikációt biztosítani tudjuk. Ha speciális adókérdései lennének, vagy az adóellenőrzésre szeretné felkészíteni társaságát szívesen állunk rendelkezésére.

 

Gondolta volna, hogy a végelszámolás sokkal nehezebb, időigényesebb és költségesebb folyamat, mint egy vállalkozás megalapítása? Honlapunkról letölthet egy általunk készített excel táblát, ami segít a végelszámolás egyes feladatainak rendszerezésében, időbeli ütemezésben. Csupán néhány időpontot kell beírni és a táblázat automatikusan megadja az egyes teendők teljesítésének határidejét.

 

A végelszámolás alatt a tulajdonossal folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így egy külső objektív és megbízható partnerre bízhatja a végelszámolással járó minden bonyodalmat. Földrajzilag eltérő helyen lévő anya és leányvállalat esetében a tulajdonos által végzendő helyszíni ellenőrzések és egyeztetések az általunk kínált szolgáltatással megoldást jelenthet, valamint nincs szükség felesleges utazásokra, és a felügyelettel kapcsolatosan felmerülő óraráfordítások is produktívan kihasználhatók.

BlogONis

2017-03-08

Mobilitás célú lakhatási támogatás

Az SZJA törvény 2017.01.01-től hatályos rendelkezései a mobilitás célú lakhatási támogatásokról, szigorú feltételek és adminisztrációs kötelezettségek teljesítése esetén a munkáltatók által adómentesen adható juttatási forma lehetőségét kínálják. A juttatást megelőzően körültekintően kell eljárni.

2016-07-17

Cafetréria 2017

A legtöbb munkavállalót érintő juttatások a helyi bérlet és az Erzsébet utalvány is kikerül a kedvezményes adózás mellett adható tételek közül, az utóbbi korlátozás nélkül adható viszont az eddigi 34,51 százalékos adózás helyett 2017 évben már 49,98 százalék közterhet kell a munkáltatóknak fizetniük, ha megtartják ezeket a cafeteria elemeket. Balajthy Brigitta rávilágít a legfontosabb változásokra.

2016-02-07

Telefon használat adóterhei 2016

A vállalkozások működéséhez nélkülözhetetlen, hogy rendelkezzenek telefonos elérhetőségekkel, legyen ez akár „vonalas” vagy mobil telefon elérhetőség. Aki azt gondolja, hogy a telefon számla nettó összege jelenti a vállalkozás teljes telefon költségét és a felszámított áfa teljes mértékben levonható, annak szomorú hírünk van ez attól függ, de jellemzően NEM. A felmerülő adóterhekkel kapcsolatosan foglaljuk össze a legfontosabb tudnivalókat.

Oldal tetejére