idezet_top

 

Felejtse el az eddig megszokott lassú és drága szolgáltatásokat! Üdvözli Önt az Onis minőség-tudatossága, mely révén elérhető a tudatos minőség!

idezet_bottom

 

Számviteli tanácsadás

Mi a véleménye a számviteli szolgáltatások színvonaláról? Rugalmas, gyors, ügyfélorientált kiszolgálást igényelne, de ezt eddig nem mindig tudták Önnek biztosítani? Jöjjön el hozzánk, ismerjen meg bennünket! Garantáltan megváltozik az eddig kialakult véleménye. A megfizethető minőségi tanácsadások a mi profilunk.

 

Felejtse el az eddig megszokott lassú és drága szolgáltatásokat, új dimenziót nyitunk a számviteli, üzletviteli tanácsadások területén, mert mi az ügyfelekért vagyunk és a szó igazi értelmében is szolgáltatunk.

 

Társasága újonnan alakult, esetleg már működik, vagy éppen végelszámolás alatt áll? Bármelyikről is legyen szó, segítünk az Önnek megfelelő megoldást megtalálni. Több mint 10 éves multinacionális társaságoknál szerzett tapasztalatunk során felismertük azt, hogy az ügyfelek egyre nagyobb igényt támasztanak a gyors, pontos, precíz és folyamatos szakmai támogatásra, tájékoztatásra. Ne riadjon vissza egy lehetőségtől csak azért, mert nem ismeri a szabályozási hátteret, pedig szeretné, ha vállalkozása könyvvezetése devizában történne, vagy az átalakulások komplexitása, időigénye és nehézségei rettentik vissza az elhatározástól! Kérjen tőlünk konzultációs időpontot, melyet minden elkötelezettség nélkül igénybe vehet. Meghallgatjuk problémáját és arra akár már azonnal is megoldási javaslatot teszünk.

 

Számunkra egyetlen irány elfogadható, és ez a körültekintően megtervezett, kialakított és karbantartott számviteli rendszerek világa, egyedül ezek képesek pontos információkat adni egy adott időszak eredményéről, teljesítményeiről, képezhetik alapját egyes adószámításoknak, valamint segíthetik a management és a tulajdonosok megalapozott és gyors döntését.

 

Küldetésünknek érezzük azt, hogy a számvitelben, pénzügyben nem jártas tulajdonosoknak, vezetőknek, befektetőknek, hitelezőknek számukra is világosan és érthetően magyarázzuk el a számok mögött rejlő tartalmakat, összefüggéseket. Feltárjuk, azonosítjuk az esetleges hiányosságokat, kockázatokat, melyek kezelésére több éves tapasztalatunk alapján megoldási javaslatokat dolgozunk ki. Engedje meg, hogy segítsünk!

 

 

Tanácsadást tartalmazó szolgáltatásaink:


Könyvvitel Superior

Bérszámfejtés Komfort

Controlling Light

Belső ellenőrzés

Újonnan alakult vállalkozásoknak

Működő vállalkozásoknak

Végelszámolások támogatása

Devizanemváltás

Interim financial management

BlogONis

2017-03-08

Mobilitás célú lakhatási támogatás

Az SZJA törvény 2017.01.01-től hatályos rendelkezései a mobilitás célú lakhatási támogatásokról, szigorú feltételek és adminisztrációs kötelezettségek teljesítése esetén a munkáltatók által adómentesen adható juttatási forma lehetőségét kínálják. A juttatást megelőzően körültekintően kell eljárni.

2016-07-17

Cafetréria 2017

A legtöbb munkavállalót érintő juttatások a helyi bérlet és az Erzsébet utalvány is kikerül a kedvezményes adózás mellett adható tételek közül, az utóbbi korlátozás nélkül adható viszont az eddigi 34,51 százalékos adózás helyett 2017 évben már 49,98 százalék közterhet kell a munkáltatóknak fizetniük, ha megtartják ezeket a cafeteria elemeket. Balajthy Brigitta rávilágít a legfontosabb változásokra.

2016-02-07

Telefon használat adóterhei 2016

A vállalkozások működéséhez nélkülözhetetlen, hogy rendelkezzenek telefonos elérhetőségekkel, legyen ez akár „vonalas” vagy mobil telefon elérhetőség. Aki azt gondolja, hogy a telefon számla nettó összege jelenti a vállalkozás teljes telefon költségét és a felszámított áfa teljes mértékben levonható, annak szomorú hírünk van ez attól függ, de jellemzően NEM. A felmerülő adóterhekkel kapcsolatosan foglaljuk össze a legfontosabb tudnivalókat.

Oldal tetejére